Denne dessert kage smager virkelig godt. Den er lidt bøvlet at lave, men det hele værd.
Du skal bruge:
Soufflé:
6 æggeblommer
100 g melis
3 æggehvider
1 vanille stang
1 reven citronskal
1 reven appelsinskal
¼ l piskefløde
7-8 blade husblas
1 kop Grand Marnier
Abrikos Sauce:
100 g friske abrikoser eller 75 g tørrede abrikoser
50 g sukker
3 spsk. Vand De tomme vanille stænger
Sådan gør du:
Soufflé:
1. Æggeblommer og melis piske ”hvid”
2. Vanille og skal af citron og appelsin tilsættes.
3. Piskefløden piskes let og vendes i.
4. Den opblødte husblas smeltes i Grand Manier og vendes forsigtig i massen,
5. Til slut vendes de stiftpiskede æggehvider i massen vendes forsigtig til den begynder at stivne,
6. Fordel souffleen i portionsforme med papirkraver, der går ca 1 cm over portionsformens kant, og stilles på køl.
Abrikos Sauce:
Abrikoserne koges et par min. med vand, sukker og de tomme vanillestænger. Blendes, afkøles og smages til med lidt Grand Marnier.
Serveres i portionsformen sammen med abrikossaucen.
Denne opskrift er fra maduniverset.dk
Skriv et svar