Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

download

Denne dessert kage smager virkelig godt. Den er lidt bøvlet at lave, men det hele værd.

Du skal bruge:

Soufflé:

6 æggeblommer
100 g melis
3 æggehvider
1 vanille stang
1 reven citronskal
1 reven appelsinskal
¼ l piskefløde
7-8 blade husblas
1 kop Grand Marnier

Abrikos Sauce:

100 g friske abrikoser eller 75 g tørrede abrikoser
50 g sukker
3 spsk. Vand De tomme vanille stænger

Sådan gør du:

Soufflé:
1. Æggeblommer og melis piske ”hvid”
2. Vanille og skal af citron og appelsin tilsættes.
3. Piskefløden piskes let og vendes i.
4. Den opblødte husblas smeltes i Grand Manier og vendes forsigtig i massen, 
5. Til slut vendes de stiftpiskede æggehvider i massen vendes forsigtig til den begynder at stivne, 
6. Fordel souffleen i portionsforme med papirkraver, der går ca 1 cm over portionsformens kant, og stilles på køl.

Abrikos Sauce: 
Abrikoserne koges  et par min. med vand, sukker og de tomme vanillestænger. Blendes, afkøles og smages til med lidt Grand Marnier.

Serveres i portionsformen sammen med abrikossaucen.

Denne opskrift er fra maduniverset.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.