Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Gode Råd af/Bent Martensen

100 års gammel opskrift på Gode Råd


200 g smeltet smør, afkølet 200 g hvedemel
200 g kartoffelmel
200 g sukker (jeg brugte flormelis)
4 dl vand (jeg brugte 2dl fløde+2dl vand)
2 æg
2 æggeblommer 1 tsk. vanillesukker
Smelt smørret og lad det afkøle.
Bland sukker med sigtet hvedemel og kartoffelmel.
Tilføj vand og 2 hele æg samt de 2 æggeblommer og evt. vanillesukker. Til sidst kommes den afkølede smør i dejen.
Under bagning kan man tilføje lidt mere vand, hvis dejen bliver for tyk. Dejen skal være tynd – så bliver de gode råd også tynde og sprøde. (mine blev tynde som oblater og smelter på tungen 😋)