Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

 

Du skal bruge:

15 store skumfiduser (Haribo)
2 spsk citronsaft
1 spsk solsikkeolie
380 g flormelis
Lidt maizena til at rulle ud i

Sådan gør du:

Smelt skumfiduser, citronsaft og olie  sammen i en skål over vandbad. Bare så det kun lige er smeltet sammen, og ingen klumper er i.

Kom flormelis i en skål og held den smeltede del over til flormelisen. Rør den sammen et par sekunder, så det bare lige er fordelt.

Held så det hele ud på bordet, og ælt godt sammen (Kom IKKE mere flormelis i, så revner fondanten, når du skal rulle den ud)

Når man arbejder med fondant, er det vigtigt at
have det rette værktøj. Jeg anvender altid et målebæger, der tilsvarer 1 spiseskefuld præcist, en meget ren bordplade eller et plasticunderlag beregnet til fondant, en helt ren og glat kagerulle,
gode skarpe udstikkere og maizena majsstivelse til at rulle ud i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *