Du skal bruge:
- 1 løg
- 3 store champignons
- 2 små gulerødder
- ½ grøntsagsbuillon terning
- ⅔ dåse hakkede tomater
- 350 g hakket oksekød
- 1,5 spske ketchup
- ½ tsk worcestershiresauce
- Salt og peber
- 3 dl sushi ris
- 175 g revet cheddar og/eller mozzerella
- Panko rasp /eller alm rasp
- persille (valgfrit)
Sådan gør du:
- Kog sushirisene efter anvisningen på pakken. Dette kan gøres i forvejen.
- Skær alle grøntsagerne ud i små stykker. Opvarm olie i en gryde og svits de hakkede løg til de bliver gennemsigtige. Tilsæt champignons og gulerødder og steg, til champignonsene er skrumpet ind.
- Tilsæt det hakkede oksekød og steg, til kødet er brunt. Tilsæt hakkede tomater. Kom nu vand i gryden, til alt fyldet er dækket. Tilsæt buillonterningen og rør godt rundt.
- Lad fyldet koge op. Tilsæt ketchup og worcestershiresauce. Skru lidt ned og lad fyldet småkoge indtil det meste af vandet er fordampet. Smag til med salt og peber.
- Smør et ovnfast fad og fyld bunden med ris. Fordel kødsaucen ovenpå. Drys så pankorasp og revet ost ovenpå. Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader indtil osten er gyldenbrun. Pynt med lidt persille.
– See more at: http://www.bageglad.dk/japansk-lasagne-med-ris/#sthash.hP41FIdi.dpuf
Skriv et svar