Du skal bruge:
- 2 SMÅ kyllingfiletter (eller skær en stor i 2)
- 1 pk bacon i tern
- 100 g hvidløgsost
- 2 forårsløg i ringe
- 2 spsk hakket persille
- salt/peber
- 4 plader frossen butterdej (eller 1 rulle frisk )
- 1 sammenpisket æg
Sådan gør du
Start med at lade butterdejspladerne tø op på den beklædte bageplade. I mens tændes ovnen på 200 grader og på en pande steges bacon sprødt.
Bland flødeosten med forårsløg, persille, salt og peber.
Skær en lodret rids (så dyb som muligt) i hver kyllingfilet – gerne i hele længden. Hver rids kan udbygges med en vandret rids indeni – hvis man har lyst
Fordel nu ostefyldet i kyllingen og sørg for det kommer godt ned i. Drys nu kyllingen godt med salt og peber.

Butterdejspladerne rulles tyndere med kagerullen – brug den 4. plade til at hjælpe de andre med at nå rundt, der kan “klippe/klistres” med ægget som limen.
Kyllingen placeres ovenpå butterdejen, drysses med det sprøde bacon og pakkes ind – brug ægget som lim.
Pakken lægges med bunden i vejret (så bacon og flødeost reelt er i bunden af pakken) og pensles med ægget.
Bag pakkerne midt i ovnen ca 30-35 minutter til pakken er gylden og sprød
Er du usikker på om din kylling er gennemstegt kan du tjekke med et stegetermometer at kernetemperaturen er over 75 grader.

Skriv et svar