Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

bof_stroganoff

Du skal bruge:

Til 4 pers.:
600 g  okse strimler (af inderlår) 
2 store løg
250 g friske champignon
1 spsk mel
3 dl vand
1 boullion terning
2 spsk koncentereret tomatpure´
1 strøgen spsk paprika
ca 2 spsk cremefraiche eller græsk yoghurt
salt og frisk kværnet peber
smør til bruning

Sådan gør du:

Brun kødet i smør til det er brunet på alle sider, og kom lidt salt og peber ved.

Taget kødet op, og brun nu løggene i lidt mere smør til de er klare.

Kom kødet tilbage i gryden og drys med melet mens du rører godt om imens.

Kom vand, boullion terning, tomat pure´ og paprika ved.

Lad det småsimre 30-60 min alt efter hvor kødet er fra på koen.

Skær champignon i skiver og kom den ved sammen med creme fraiche og lad det koge ca. 5 min. mere.

Smag til med salt og peber.

Server kartoffel mos til. Et drys af persille er altid godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *