Du skal bruge:
Til 4 pers.:
600 g okse strimler (af inderlår)
2 store løg
250 g friske champignon
1 spsk mel
3 dl vand
1 boullion terning
2 spsk koncentereret tomatpure´
1 strøgen spsk paprika
ca 2 spsk cremefraiche eller græsk yoghurt
salt og frisk kværnet peber
smør til bruning
Sådan gør du:
Brun kødet i smør til det er brunet på alle sider, og kom lidt salt og peber ved.
Taget kødet op, og brun nu løggene i lidt mere smør til de er klare.
Kom kødet tilbage i gryden og drys med melet mens du rører godt om imens.
Kom vand, boullion terning, tomat pure´ og paprika ved.
Lad det småsimre 30-60 min alt efter hvor kødet er fra på koen.
Skær champignon i skiver og kom den ved sammen med creme fraiche og lad det koge ca. 5 min. mere.
Smag til med salt og peber.
Server kartoffel mos til. Et drys af persille er altid godt.
Skriv et svar