Du skal bruge:
- 185 g sukker
- 3 æg
- 2½ tsk mandelessens
- 125 g smeltet smør (kun lige smeltet ved meget svag varme)
- 125 g mel
- 2 tsk bagepulver
- 125 g makroner
- 100 g mørk hakket chokolade
Sådan gør du:
- Pisk æg og sukker hvidt (2-3 min)
- Tilsæt mandelessens og smeltet smør – rør god men forsigtig, der er masser af sukker der falder til bunden
- Bland mel og bagepulver og vend det i
- Knus makronerne groft – der må gerne være lidt store stykker
- Hak chokoladen groft og vend det i dejen, sammen med de knuste makroner.
- Fordel dejen i 12 papirforme – 3/4 fyldt (er de meget tynde, så brug nogle stykker)
- Bages ved 200 grader i ca. 16 min – alm. varme.. ikke varmluft
Se kommentarer