Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print
Billedresultat for rabarbercrumble
Det skal du bruge:
  • 100 gram smør
  • 1 dl sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1½ dl. hvedemel
  • 1½ dl. havregryn
  • 1 dl mandelflager (eller grofthakkede mandler)
  • 8 stængler rabarber
  • 100 gram marcipan i tern
  • 100 gram nougat i tern
  • Tilbehør: flødeskum eller vanlijeis (creme fraiche bliver for syrligt, efter min smag)
Sådan gør du:
  1. Bland alle de tørre ingredienser
  2. Smuldr smørret heri til de største smørklumper er opløst
  3. Rens rabarberstænglerne og skær dem i småstykker.
  4. Vend rabarberne i lidt sukker og fordel dem i et tærtefad.
  5. Fordel marcipan og nougat på rabarberne og smuldredejen øverst.
  6. Bag rabarbercrumblen 20-25 minutter v. 150 grader varmluft, eller til den er gylden og sprød
  7. Servér lun, med iskoldt flødeskum eller vanlijeis til. Smager komplet fortryllende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *