Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print


til 6 pers

Du skal bruge:

2 store løg
1 bk champignoner i skiver
1 pk bacontern
1 pk cocktailpølser
2 mørbrader
1 brev karry
2 tsk paprika
3/4 l piskefløde (eller halv fløde og halv bouillon)
3 fed hvidløg


Sådan gør du:

hak løgene i tern
svits dem i 100 g smør og tilsæt alle krydderierne.
Når de er færdige tages gryden af blusset
svits bacon på en pande
svits champignonerne og køl dem af
skær mørbraderne i skiver og vend dem i mel tilsat paprika, salt og peber.
steg dem på en pande med meget smør på.
kom mørbradbøfferne over i gryden og tilsæt de øvrige ingredienser lad det koge op og sluk for gryden
lad det stå i minimum 4 timer under låg (eller til næste dag – Kødet bliver mere saftigt, og trækker smag)
Tænd igen
kom 1 dl ketchup i samt 1 tsk muskatnød
kog det ved svag varme i 1 time

SERVERING
serveres med ris og koks samt flûte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.