Ingredienser: Til ca 14 stk:
225 g. hvedemel
35 g. gær
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
75 g. blød margarine
1½ dl danskvand
Opløs gær i danskvand, tilsæt salt, bagepulver, mel og smør
Ælt det sammen til det er en glat og smidig dej- som ikke må være for fast.
Ovenstående en en grunddej og du kan så til sætte forskellige ingredienser:
Skinkeboller: Tilsæt 100g skinke og form dem som små flade boller
Ostekringler: Tilsæt 150 g emmentaler og form dem til ca. 14 kringler
Pizzaboller: Lav 14 flade boller og læg en skive tomat på hver og drys med timian, oregano og ost.
Baconfinger: Tilsæt 100 g stegt bacon og 1 tak timian og form dejen til 14 aflange tykke finger
Pensles med æg.
De skal hæve 30 min. og bages på 225 grader forvarmet ovn (210 varmluft) i ca. 10 min
Skriv et svar