Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

 

ca. 5 portioner
Ingredienser
 Kartoffel-porresuppe
75 gr hakkede løg
500 gr. kartofler i små tern
2 porrer i ringe
3/4 liter grøntsagsbouillon (Kraftterning+ vand kan anvendes)
1/2 liter madlavningsfløde
Groft salt
Friskkværnet peber
en pakke bacon
Fremgangsmåde
Klargør grøntsagerne.
Svits løg og kartofler i en gryde i ca. 2 minutter. Tilsæt ringene fra den HVIDE del af porren og svits yderligere 1 minut.
Hæld bouillon + 1 tsk salt ved og lad suppen koge ca. 20 minutter, eller til grøntsagerne er mørre.
Imens steges baconen godt. Læg den stegte bacon på køkkenrulle, når den er stegt, så den kan blive tør og sprød. Knus den herefter i mindre stykker.
Svits den grønne del af porren ca. 4 minutter.
Blend den kogte suppe, til den er jævn. Pas på ikke at overfylde blenderen. Du kan evt lade lidt af vandet blive i gryden, og røre det sammen med den blendede supper bagefter.
Hæld suppen tilbage i gryden,  tilsæt fløden og bring i kog under omrøring. Smag til med salt og peber.
Serveres med bacon og porredrys.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.