Du skal bruge:
100 g Smeltet margarine
2,5 dl Vand
50 g Gær
450 g Hvedemel
1 tsk Sukker
1 tsk Salt
12 stk Gode pølser
1 hel Æg, sammenpisket til pensling
Sådan gør du:
Gæren udrøres i vand og smeltet margarine. tilsæt salt, sukker, og hvedemel og ælt eller rør dejen i røremaskinen, til en fast dej.
Del dejen i to lige store dele. drys lidt mel på bordet og en kagerulle og rul dejen ud i to store firkanter som igen deles til i alt 24 mindre firkanter.
Skær pølserne i halve og fordel en halv pølse og lidt sennep på hver dej- firkant og rul dejen om pølsen, så den er helt pakket ind.
Læg pølsehornene på ovnens bageplader, der er smurt eller beklædt med bagepapir, og lad dem hæve i 30 minutter.
Pensl pølsehornene med ægget og bag dem i en forvarmet ovn ved 2000 C i 15 minutter på midterste rille.
Skriv et svar