Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

blog pølsehorn

Du skal bruge:

100 g     Smeltet margarine

2,5 dl     Vand

50 g        Gær

450 g      Hvedemel

1 tsk        Sukker

1 tsk        Salt

12 stk     Gode pølser

1 hel       Æg, sammenpisket til pensling

 

Sådan gør du:

Gæren udrøres i vand og smeltet margarine. tilsæt salt, sukker, og hvedemel og ælt eller rør dejen i røremaskinen, til en fast dej. 

Del dejen i to lige store dele. drys lidt mel på  bordet og en kagerulle og rul dejen  ud i to store firkanter som igen deles til i alt 24 mindre firkanter.

Skær pølserne i halve og fordel en halv pølse og lidt sennep på hver dej- firkant og rul dejen om pølsen, så den er helt pakket ind.

Læg pølsehornene på ovnens bageplader, der er smurt eller beklædt med bagepapir, og lad dem hæve i 30 minutter.

Pensl pølsehornene med ægget og bag dem i en forvarmet ovn ved 200C i 15 minutter på midterste rille.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.