Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Du skal bruge:

250 g kokosmel

2 spsk vaniljesukker

1 dåse kondenseret mælk (397 g)

1/4 dl Malibu rom

Pynt og overtræk :

300 g mørk chokolade

evt krymmel

Sådan gør du:

Bland kokosmel, vaniljesukker og kondenseret mælk sammen i en skål. Smag til med Malibu. Dæk skålen men hulholdningsfilm. Stil kokosmassen i køleskab i mindst 12 timer.

Form den afkølede kokosmasse til kugler og stil dem i køleskabet til de er helt kolde.

Pynt og overtræk

Hak chokoladen i mindre stykker, smelt den over et vandbad og vend kokoskuglerne heri. Læg bounty-kuglerne til afkøling på et stykke bagepapir og pynt med krymmel inden chokoladen størkner.
Opbevar Bounty kuglerne i en tætlukket beholder i køleskabet.