6-8 pers
Du skal bruge:
2 stk mørbrad
500 g champignon (kvarte eller tykke skiver)
1½-2 rød peber (tynde strimler)
3 pk cocktailpølser
3 store løg (tynde skiver )
1 stort eller 2 små fed hvidløg (Presset eller finthakket)
1 spsk paprika
1/4 L piskefløde 38%
1 L vand
2 stk svineboullion terning
1 dåse asparges (den billigste, det er kun vandet der skal bruges)
1 tsk æblecidereddike
Sådan gør du:
Afpuds begge mørbrad. Skær dem i 1½ cm skiver. Bank/tryk dem let flade. Krydre med salt og peber.
Steg dem hurtigt på en pande med høj varme. (brug gerne 2 pander)
Tag dem af, og læg i et ildfast fad med høj kant, eller fordel i 2 fade.
Svits champignon på panden et par min, og kom over til mørbrad.
Fordel cocktailpølserne i fadet
Svits løg, hvidløg og rød peber et par min, og tilsæt paprika, fløde, vand, 1 dl aspargesvand og boullion, og lad koge op et par min
tilsæt salt og peber og æblecidereddike. Smag til med evt mere salt og peber
Tilsæt en anelse madkulør, så det lige får en meget let brun farve.
Hæld sovsen op til mørbrad
Ind i ovnen på 180 gr varmluft i 30 min
Spises med ris eller kartoffelmos
Skriv et svar