Virkelig lækker kage
Du skal bruge:
Mazarinbund:
250 g marcipan
250 g sukker
250 g blødt smør
3 store æg
65 g mel
100 g mørk chokolade 70%
Flødecreme med snyd på:
ca 4 dl kagecreme med vanilje
kornene af 1 vailjestang
2,5 dl piskefløde
Sådan gør du:
Mørdej:
1. Sukker og marcipan æltes sammen og det bløde smør æltes derefter i lidt efter lidt
2. Pisk æggene i et ad gangen.
3. Vend mel i dejen.
4. Smør en tærteform på 28x21x2,5, gerne med løs bund. Jeg brugte sprayfedtstof.
5. bag kagen ved 175 grader i 25-30 min til kagen føles let fast og er lysebrun.tjek evt. med en kødnål eller træspyd. Lad kagen køle helt af.
6. Smelt chokoladen og fordel den på kagen. Lad det størkne.
Flødecrreme med snyd på:
1. Skrab kornene ud af vaniljestangen og rør dem sammen med kagecremen.
2. Pisk fløden til skum og vend den sammen med den kolde kagecreme.
3. Fordel cremen på kagen. Den kan evt. fyldes i sprøjtepose med en tyl i.
Andet:
Friske jorbær, skyllede, nippede og halverede.
Ribsgele
1. Pynt kagen med halverede jordbær
2. Smelt forsigtigt ribsgeleen og pensel jordbærene med smeltet gele. Gentag evt. hvis du er til det.
Skriv et svar