
4 personer
Ingredienser skinkestang:
1 pakke frossen stor butterdej (rulle)
1 æg til pensling
Fyld:
250 gr champignon
2 porrer
ca. 6 cherrytomater
350 gr. pikant flødeost
4 tsk sennep
Salt
5 spsk klippet purløg
1 pakke skinkestrimler
Fremgangsmåde skinkestang:
Champignon skæres i skiver
Porrerne snittes fint
Begge deles svitses ca 5 minutter på panden
Drys med lidt salt.
Flødeost, sennep, ca. 1/2 tsk. salt og purløg blandes
Butterdejen rulles ud, så den fylder bradepanden ud i bredden
Flødeostblandingen fordeles i midten af dejen.
Skinken fordeles på smøreosten
Cherrytomaterne skæres i tynde skiver og lægges ovenpå sammen med porrer og champignon.
Dejen lukkes sammen om fyldet og der pensles med æg
Bagetid: 30-35 minutter ved 200 grader
Serveres for eksempel med flødekartofler og salat
Skriv et svar