Ingredienser
- 300 g frosne hindbær
- 4 poser (200 g) Dr. Oetker Hakkede mandler
- 2 breve Dr. Oetker KageMousse med vanillesmag
- 5 dl letmælk
- 5 dl piskefløde
- 12 flødeboller
- 5 lagkagebunde
- 300 g friske jordbær i skiver (gem ét til pynt)
Tilberedning: Kog de frosne hindbær, purér dem og lad puréen køle helt af i køleskabet. Rist mandlerne på en tør pande til de er gyldne. I en skål blandes KageMousse-pulver med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig. Pisk fløden til flødeskum.
- Smør 4 lagkagebundene med et tyndt lag hindbærpuré. Resten af hindbærpuréen vendes i flødeskummet.
- Læg en lagkagebund på fadet, du ønsker at servere på.
- Fordel1/4 del af kagemoussen herpå.
- Læg en bund ovenpå og fordel halvdelen af hindbærflødeskummet.
- Skær bundene af flødebollerne og mas dem.
- Bundene skal ikke bruges og kan smides væk.
- Endnu en bund lægges ovenpå, hvor de maste flødeboller fordeles på.
- Fjerde bund lægges oven på flødebolle-laget.
- Fordel resten af hindbærflødeskummet på bunden og læg et lag jordbær-skiver ovenpå.
- Læg den femte og sidste bund øverst.
- Med den resterende KageMoussen med vanillesmag smøres kagen op.
- Drys de ristede mandel ud over kagen og pynt med jordbærskiver i kanten.
- Lagene er fyldt med:
- 5. Hindbærpurre og KageMousse
- 4. Hindbærpurre og hindbær flødeskum
- 3. Hindbærpurre og maste flødeboller uden bund
- 2. Hindbærpurre, hindbær flødeskum og friske jordbær
- 1. ”Låg”
Skriv et svar