Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Ingredienser

  • 300 g frosne hindbær
  • 4 poser (200 g) Dr. Oetker Hakkede mandler
  • 2 breve Dr. Oetker KageMousse med vanillesmag
  • 5 dl letmælk
  • 5 dl piskefløde
  • 12 flødeboller
  • 5 lagkagebunde
  • 300 g friske jordbær i skiver (gem ét til pynt)

 

 

Tilberedning:
Kog de frosne hindbær, purér dem og lad puréen køle helt af i køleskabet.

Rist mandlerne på en tør pande til de er gyldne.

I en skål blandes KageMousse-pulver med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.

Pisk fløden til flødeskum.

  • Smør 4 lagkagebundene med et tyndt lag hindbærpuré. Resten af hindbærpuréen vendes i flødeskummet.
  • Læg en lagkagebund på fadet, du ønsker at servere på.
  • Fordel1/4 del af kagemoussen herpå.
  • Læg en bund ovenpå og fordel halvdelen af hindbærflødeskummet.
  • Skær bundene af flødebollerne og mas dem.
  • Bundene skal ikke bruges og kan smides væk.
  • Endnu en bund lægges ovenpå, hvor de maste flødeboller fordeles på.
  • Fjerde bund lægges oven på flødebolle-laget.
  • Fordel resten af hindbærflødeskummet på bunden og læg et lag jordbær-skiver ovenpå.
  • Læg den femte og sidste bund øverst.
  • Med den resterende KageMoussen med vanillesmag smøres kagen op.
  • Drys de ristede mandel ud over kagen og pynt med jordbærskiver i kanten.
  • Lagene er fyldt med:
  • 5. Hindbærpurre og KageMousse
  • 4. Hindbærpurre og hindbær flødeskum
  • 3. Hindbærpurre og maste flødeboller uden bund
  • 2. Hindbærpurre, hindbær flødeskum og friske jordbær
  • 1. ”Låg”

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *