Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

Du skal bruge:

500 g oksefars (max 12%)

Lidt margarine

4 zittauerløg (fin hakket) ( eller 2 mellem store alm. løg)

1-2 fed hvidløg

3 spsk ketchup

1 spsk sennep (Arffmanns eller Dijon)

2 tsk engelsksauce

1 oksebouillon terning

½ l vand (eller til det er godt dækket)

2 dåser cocktailpølser

salt og peber

Madkulør

 

Sådan gør du:

Svits kødet ved høj varm i margarine 2 min. og tilsæt løg, og svits 2 min. mere (husk at røre imens)

Tilsæt salt og godt med peber.

Tilsæt ketchup, sennep, engelsk sauce, og bouillon. Rør det hel godt rundt, og tilsæt vand og madkulør.

Lad det hele simre i en lille halv time.

Jævn retten med en meljævning – eller “maizena meljævner”. Sovsen må godt være lidt tyk

Tilsæt til sidst cocktail pølser, varm godt igennem igen, og server.

Kog spaghetti efter pakkens anvisning.

TIP: Spis retten med evt. frisk revet parmesan oven på

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *