Get Adobe Flash player

Kategorier

Seneste indlæg

Se kommentarer

image_pdfimage_print

4 pers

Du skal bruge:

  • 300 g hvidvins dampet torskefilleter uden skind
  • 0,4 dl hvidvin (tør, hvis du har)
  • salt og peber

dressing:

  • 3 dl Cremefraiche 38%
  • 1 dl mayonaise
  • 1 spsk ravigottesauce eller mild sennep
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk bearnaiseessens
  • 1/4  tsk sukker
  • 1 dl 38% piskefløde, pisket til et let skum
  • 150 g rejer
  • 100 g kaviar
  • 1 håndfuld icberg salat i meget tynde strimler
  • 4 hårdkogte æg (gem et til pynt)
  • 100 g fine grønne ærter
  • 1 bakke klippet frisk karse
  • 3 tomater i små både (gem et til pynt)
  • 2 stk Citron i skiver eller både

Tilbehør

  •  flutes

Sådan gør du:

Torsken: Læg torsken i en fad egnet til mikoovn. Hæld hvidvin ved og drys med salt og peber.

Sæt fadet i mikroovnen i 4-5 min ved fuld effekt. Eller dampes i en gryde med med hvidvin og lidt vand

Cremefraichesauce

Rør cremefraiche sammen med de øvrige ingredienser, på nær flødeskum, der vendes i til sidst. Smag saucen til

Antetning
Det fint sntittet icebeg salalt  og ærter kommes i et fad.

Torsken fordeles henover.

Tomater og æg i små både, fordeles over torsken.

Dressingen hældes over

Der pyntes med rejer æg , tomat, citron, kaviar og klippet karse og/eller dildkviste

Tip: Torsken kan lavet nogle timer i forvejen, men vent med at komme de andre ingredienser i 1-2 timer i forvejen, da tomater afgiver væde (evt undgå tomater, så kan den nemt lavet 5-6 timer i forvejen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.