4 pers
Du skal bruge:
- 300 g hvidvins dampet torskefilleter uden skind
- 0,4 dl hvidvin (tør, hvis du har)
- salt og peber
dressing:
- 3 dl Cremefraiche 38%
- 1 dl mayonaise
- 1 spsk ravigottesauce eller mild sennep
- 1⁄2 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 1 tsk bearnaiseessens
- 1/4 tsk sukker
- 1 dl 38% piskefløde, pisket til et let skum
- 150 g rejer
- 100 g kaviar
- 1 håndfuld icberg salat i meget tynde strimler
- 4 hårdkogte æg (gem et til pynt)
- 100 g fine grønne ærter
- 1 bakke klippet frisk karse
- 3 tomater i små både (gem et til pynt)
- 2 stk Citron i skiver eller både
Tilbehør
- flutes
Sådan gør du:
Torsken: Læg torsken i en fad egnet til mikoovn. Hæld hvidvin ved og drys med salt og peber.
Sæt fadet i mikroovnen i 4-5 min ved fuld effekt. Eller dampes i en gryde med med hvidvin og lidt vand
Cremefraichesauce
Rør cremefraiche sammen med de øvrige ingredienser, på nær flødeskum, der vendes i til sidst. Smag saucen til
Antetning
Det fint sntittet icebeg salalt og ærter kommes i et fad.
Torsken fordeles henover.
Tomater og æg i små både, fordeles over torsken.
Dressingen hældes over
Der pyntes med rejer æg , tomat, citron, kaviar og klippet karse og/eller dildkviste
Tip: Torsken kan lavet nogle timer i forvejen, men vent med at komme de andre ingredienser i 1-2 timer i forvejen, da tomater afgiver væde (evt undgå tomater, så kan den nemt lavet 5-6 timer i forvejen)
Skriv et svar